Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af trægulve foretages. Dersom du ønsker et smukt parket med et naturligt look og patina, er sæbe en fin gulvmulighed. Lud og ludbehandling udføres gerne med sæbe og sæbebehandling, for et lyst udseende. Gulvet vaskes jævnligt, så den bevarende løsning bevares, bedst én gang om ugen.

Hvad betyder sæbebehandling?

Til sæbebehandling af parketgulve og plankegulve benyttes en gulvsæbe, som er bestemt til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbe eller som sæbespåner der udrøres i lunkent vand. På nyrenoverde og ubehandlede plankegulve og parket benyttes en ekstra fed sæbeblanding indtil trægulvet er grundmættet med sæbevask. Et parket eller plankegulv der sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 4 – 5 gange vask. Parketgulvet eller plankegulvet skal være godt tørt imellem hver gulvvask. Brug vaskeanvisningerne på emballagen og vær især obs på vaskeretning, tørretid og blandingsforhold.

Gulvsæbe eller sæbe?

Løsningen anvendes på ubehandlede og ludbehandlede gulve. Fordelen ved ludning af parket- eller plankegulve, er at gulvet ikke bliver misfarvet og gult. Forudsat du ønsker et lyst og naturligt parket eller plankegulv, kan vask med gulvsæbe eller sæbespåner anbefales.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask bruges en sæbe som er beregnet til trægulve og træ. Sæbe til gulvvask er tyktflydende og har en række forskellige funktioner. Blandt andet at rengøre gulvet og beskytte træet. Der kan anvendes færdigblandet sæbebehandling fra for eksempel Probat, TripTrap, Faxe og mange andre. Anvend lunken vand da varmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Natur sæbe eller hvid sæbe?

Gulvsæbe findes som som natur eller hvid. Nuancen på planke eller parketgulvet kan justeres ned eller op afhængig af sæben som benyttes. Ønskes derimod en lys farvenuance bruges den hvide gulvvask.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været brugt som gulvbehandling i mange år. Ønskes det rustikke, naturlige og sandskurede udseende, er behandling med gulv den rigtige overfladebehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvekspert til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med sæbe, følges instruktionen på sæbens emballage. Ring eller skriv gerne til os i fald du er i tvivl.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.