Gulvarbejde

Gulvarbejde omdanner dine nedslidte, grimme og ridsede gulve til nye. Med afslibning, afhøvling og behandling omdanner vi dine trægulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i at bearbejde trægulve, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvforbedring, og vi kan lægge helt nye trægulve. Vi hjælper også gerne med gulvbehandlinger af dit eksisterende gulv, så det igen vil blive som ønsket. Uanset hvilken form for renovering af trægulve du har interesse for, så står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Diverse danske hjem har en eller anden variant af trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet topmoderne i værelser. Ikke desto mindre har træ nogle egenskaber, der betyder, at en god del monterer trægulve i deres entré og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der for eksempel:

  • Tæpper
  • Klinker
  • Vinyl
  • Marmor

Korrekt gulvarbejde giver yndige parketgulve


Plankegulve eller parket er solide og mere holdbare end fliser, eftersom de kan afslibes og opfriskes påny. Hertil kommer, at du kan tilpasse gulvets udtryk med en forbedret gulvbehandling. Gulve af træ kan tydeligvis ikke høvles og afslibes i det uendelige. Massive trægulve holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er lavet af en dygtig og solid fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og gulvarbejde til billige penge er nøgleordene for vores erhverv. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at nå et tilfredsstillende udfald, laver vi konstant et grundigt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve er med til at danne et solidt og flot indtryk af privatboligen. Der findes en del muligheder inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge imellem talrige forskellige typer og modeller.

Afslibning, afhøvling og udbedring af skader på

renovering af trægulve giver din bolig nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Før vi igangsætter et gulvarbejde, foretager vi en grundig status for gulvets tilstand. Kan dit gulv ikkeslibes eller opfriskes på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste løsning. Men i typisk er en gulvafslibning nok. Hvis du ønsker et nyt gulv i hjemmet, er der rigtig mange gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi stå for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi lytter til dine krav og drømme

Er du usikker på, hvad der er den optimale gulvløsning i din bolig, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved ethvert opfriskning af trægulve tager vi mange hensyn, til blandt andet:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • hårdførhed
  • Holdbarhed

med udgangspunkt i dine behov, ønsker samt forventninger og krav.

Inden du beslutter dig for, om vi skal være din foretrukne gulvvirksomhed og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og få en overordentlig fin pris.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.