Gulvafslibning – Vi opfrisker dine gulve med en gulvafslibning

Gulvafslibning får dit trægulv til at se smukt og elegant ud. Billig afslibning af trægulve på Amager er vores speciale, så kontakt os blot og vi ordner det hele. Er dit trægulv i en forfærdelig stand med en slidt og grim overflade, så fortvivl ikke.

“Vi har mange års erfaring i opfriskning af gamle trægulve så de får nyt liv.”

Her afslibes træet med en stor gulvsliber og sandpapir indtil den gamle overfladebehandling er fjernet. Herefter kan der påføres en ny med enten lak, lud, sæbe voks eller måske olie. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er alle gode gulvbehandlinger som mange kunder kan lide. Her får træet den lidt eftertragtede lyse og hvide patina som nærmest ligner et sandskuret gulv.

Gulvafslibning er genbrug af gulvene

Gulvafslibning er tidens svar på genbrug, for der er absolut ingen grund til at smide de gode gamle trægulve ud, bare fordi de ikke længere er lige så smukke, som de engang har været.

Gulvafslibning genbruger gulvene, for med en gulvafslibning fjernes kun det allerøverste slidte lag, og så vil det nye friske træ lyse op. Det sker allerede efter de første afslibninger, men gulvafslibnings firmaet bliver naturligvis ved, indtil gulvet er helt jævnt og flot i træstrukturen.

Få de helt præcise priser på gulvafslibningen

Hvis du overvejer en gulvafslibning, men gerne vil kende de nøjagtige priser, så tag kontakt til et par gulvafslibnings firmaer, og lad dem komme med et bud på, hvad de skal have for opgaven hjemme hos dig. Herefter får du et uforbindende tilbud på gulvafslibningen, og både besøg og tilbud er helt gratis.

Gulvmanden ved alt om pleje af gulvene efter gulvafslibningen

Ved samme lejlighed kan du spørge gulvmanden om, hvordan han vil anbefale at du fremover plejer de nye gulve. Svaret afhænger af, om du efter gulvafslibningen får gulvene lakeret, oliebehandlet eller sæbebehandlet, men under aller omstændigheder er din gulvmand ideel at spørge. Gulvmanden har nemlig tjek på alt omkring gulve, og hvordan man passer og plejer dem, hvilke sæber der  er de bedste til formået og han vil også kunne rådgive dig omkring, om det er bedst med en lakering, der nok må betragtes som den mest beskyttende overflade.

NOTE: En lakering fås som blank, halvblank eller mat, og skal selvfølgelig ses i forhold til både møbelstilen og lysindfaldene i rummet.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +2 (from 2 votes)
Gulvafslibning - Vi opfrisker dine gulve med en gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 2 ratings