Gulvafslibning priser – Bliv glad over gode gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser der er konkurrencedygtige tilbydes af seriøst og professionelt gulvfirma på Amager. Afslibning og afhøvling af træ og trægulve udføres i Kastrup, København og Tårnby. Altid billig gulvafslibning priser i København og omegn samt meget kort ventetid. Ja, faktisk kan vi normalt udføre gulvarbejde fra dag-til-dag.

Billig gulvafslibning priser i København

Har du et trægulv som træner gevaldigt til en kærlig hånd, så kan vi hjælpe dig. I mange år har vi været den lokale leverandør af billig gulvafslibning priser i København og Amager. Vel at mærke med kort ventetid samt kvalitet helt i top.

“Lad dit trægulv friske op med en gulvafslibning eller gulvafhøvling”

Bliv glad over prisen på en gulvafslibning

De fleste bliver glade og overraskede, når de hører prisen på en gulvafslibning, for en gulvafslibning er langt billigere end de fleste regner med. Måske er det sådan fordi der er så stor forskel på hvordan gulvene så ud før gulvafslibningen og så til, hvordan de bagefter er som nye igen.

Gulvafslibning priser der er særdeles konkurrencedygtige

De helt konkrete priser sort på hvidt får du ved at spørge et par udvalgte gulvafslibnings firmaer om, hvad de skal have for opgaven.

Firmaet sender så en gulvmand ud for at se på dine gulve, for der er lige så stor forskel på trægulve, som der er mennesker. Hvis der er brug for en gulvafslibning, så ligger priserne i runde tal på 50 kr. for en m2, og for den pris kan du komme rigtig langt for et par tusind kroner.

En gulvafhøvling koster lidt mere

Hvis dine gulve er meget slemme, dv.s fyldt med dybe ridser og gulvene har slået sig og er skæve samtidig med at de måske har fået en gang maling eller to gennem årene – ja, så er der måske behov for en gulvafhøvling. Og en gulvafhøvling er en smule dyrere, men ikke meget.

Nye gulve – nye muligheder efter gulvafslibningen

Men som sagt – tag kontakt til firmaerne og hør, hvad de siger til gulvene. Når gulvmanden har været på besøg hos dig går der typisk et par dag, og så får du et skriftligt tilbud på, hvad prisen er. Og sandsynligvis bliver du – som så mange andre – glædeligt overrasket. Og endnu bedre – når du ser det smukke resultat og al den fornyelse, så er der ingen tvivl om, at dine naboer også får lyst til en gulvafslibning.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning priser - Bliv glad over gode gulvafslibning priser, 10.0 out of 10 based on 1 rating